HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspiral (1) szempillaspirál (6) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Versenybeszámoló Szűcs Adritól

2011.04.28. 10:23 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

Minden a kiírással kezdődött. A sminkversenyeknek mindig van egy témája, amin belül el kell készítenünk a sminket. Sőt, nem csak a sminket, a hozzá illő hajat, ruhát, kiegészítőket is.

Az idei Beauty Forum Make-Up kupa témája IDŐUTAZÁS – VISSZA A 80’as ÉVEKBE volt.

Első lépésként megtaláltam a tökéletes modellt! Fiatal, makulátlan bőr, gyönyörű színű szem, hatalmas száj. Egyszóval:  álomszép! Ami pedig ezután következett: Stíluselemzés. Könyvtár, internet, anyukám… :)

Mindennek össze kell állnia. Smink a modellhez, ruha és kiegészítők a sminkhez és a modellhez, tökéletes haj… Rengeteg munka, idő; a megálmodástól a kész alkotásig.

Ekkor jön a nevezés. Nevezni úgy lehet, hogy a kész remekművet 3 fotón be kell küldeni a szerkesztőségbe csatolva mellé az önéletrajzunkat is. Ezzel a 3 fotóval neveztem:

 

A beérkezett pályázatokból az elő zsűri kiválasztja azokat a munkákat, amiket a legmegfelelőbbnek találnak az élő versenyre, és amik között ott látják a magyar bajnokot, aki képviselheti hazánkat az őszi müncheni EB-n.

Márciusban pedig jött az e-mail, benne vagyok a döntőben másik 11 bajtársammal együtt. ÖRÖM ÉS BOLDOGSÁG!!! :) Akkor innentől hajrá, változtatni nem lehet semmin, mert azért pontlevonás jár. Gyakorolni, gyakorolni, apróságokon tökéletesíteni. Minden egyes gyakorlás alkalmával nagy koncentrálások. Minden barátnőmet és közelben lévő női rokonomat megkértem, segítsenek nekem abban, hogy minél többet tudjak gyakorolni a nagy nap előtt.  Lila cipő azért a végén piros lett, a harisnya és lábszárvédő lekerült, kisdzseki helyett egy elegáns zakó. Fehér kiegészítők a színes helyett, és máris egy elegáns nyolcvanas évek béli lányt kaptunk.

A verseny napja a legizgalmasabb. Ekkor még nem ismerek sok munkát, hogy ki mivel nevezett. Természetesen szemügyre veszek minden vetélytársat. Aztán elkezdek még jobban izgulni, mert erősnek bizonyul a mezőny. A nyilvános pontozás a színpadon, közönség előtt zajlik. Zsófi, a modellem is ugyanúgy izgul, mint én.  De nagyon ügyesen „eladja” magát a színpadon.

Kíváncsi vagyok, hogy a zsűri kit és hogyan értékel. Csak a saját pontjaimra tudok figyelni, azt hiszem, hogy tetszett a munkám a zsűrinek, elég jó pontokat kapok.  Az eredményhirdetést egy hosszú szünet előzi meg, mert összegezni kell a 4 tagú szakmai zűri és a stylist által adott pontokat. És igen! Megvan az eredmény! 12en izgulunk a színpadon. A 12-ik helyről közelítünk az első felé… Minél később hallom a nevem, annál jobb! És elérkeztünk a dobogós helyezésekhez. Akkor igazából innentől már mindegy, hogy hányadikként végzek, büszke lehetek. És enyém a III hely. :)

Sajnos pontos nevezési számot nem tudok, de az, hogy az egész országból a dobogóra állhattam, nagyon nagy öröm számomra. Ismerem az első két helyezettet, és nagyon büszke vagyok rájuk. :)

Az egész verseny alatt nagyon izgultam. Onnantól kezdve, hogy elkezdtem kidolgozni a szem sminkjét, keresztül azon, amikor a versenyen már élőben sminkeltem a szájat egészen addig, míg a dobogóra állhattam, és még utána is. Iszonyú adrenalin, nagy pörgés, izgalom, de mindenből csak a jó jut. A versenyzés élménye kihagyhatatlan és megfizethetetlen, nem cserélném el soha, semmiért! Jövőre újra indulok, egyszer szeretnék Beauty Forum Magyar Bajnok lenni! :) 

 Itt is szeretném megköszönni a sok sok segítséget és türelmet a felkészítésben mesteremnek, Sipos Zitának, a ruhát Makány Mártának és Csapó-Csereklye Timinek, hogy elkészítette a hajat és hogy mellettem volta verseny ideje alatt is! Nélkülük biztosan nem sikerült volna!!!

Szűcs Adri

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása