HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspirál (6) szempillaspiral (1) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Sminkakadémia 3. - Füstös szem haladóknak

2011.05.05. 11:44 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

Mint már a „Füstös szem kezdőknek” bejegyzésben említettem, a füstös szem az, ami mindig divatos. Ebben a sminkben tényleg az a jó, hogy világos, friss árnyalatokból is elkészíthetjük, és mindenkinek jól fog állni, csak a személyiségünknek megfelelő árnyalatot és színmélységet kell eltalálni.

Egy finom, nyári nappali sminkhez használjunk Smoky Eye Effect termékek bármely színét.  Ha mégis egy erőteljesebb sminket szeretnénk valamilyen alkalomra vagy egy buliba, akkor az alább leírtak szerint kell dolgoznunk:

Amik elengedhetetlenek a füstöt szem készítéséhez, az egy, a szemhéjszínhez passzoló, vagy fekete szemceruza, valamint egy világosabb és egy sötétebb szemhéjszín. Ehhez tökéletes a Max Colour Effect Mono színeinek bármelyike, vagy a Max Colour Effect Trio szemhéjpúder egy színösszeállítása. Én ahhoz, hogy feldobjak egy smoky sminket Dip-in Eyeshadow-t használok, mert ez nagyon szép selyemfényt ad a szemhéjnak. Ehhez a sminkhez elengedhetetlen az igéző, hatalmas szempilla, ezért én a False Lash Effect Fusion szempillaspirált használom, hogy dúsítsam és hosszabbítsam is a pillákat, hiszen így lehet lehengerlő a pillantásunk! :)

A smink elkészítésének fázisai:

Talán az alapozásról nem kell sokat beszélnünk, hiszen már többször is írtam, hogy milyen szempontok alapján választjuk ki a megfelelő alapozót és a színárnyalatot. Azt mégis nem győzöm hangsúlyozni, hogy figyeljünk a természetességre!!! :)

Az alapozás után szükség szerint használhatunk púdert, hogy fixáljuk az alapozót és hogy matt hatást érjünk el. Majd ezt a pirosítás követi.

Most halkan meg kell súgnom, idény nyáron is a szép, egészséges bőr a divat! Ne csak az alapozóval próbáljuk eltűntetni a bőrhibákat, forduljunk szakemberhez. Legyen az kozmetikus és egy tisztító, frissítő vagy „csak” vitaminos kezelés. Nagyobb problémákkal ne féljünk bőrgyógyászhoz menni, ugyanis a bőr felszínén keletkező gyulladásokat sok esetben kisebb belső rendellenességek is okozhatják, amiket egyszerűen ki lehet küszöbölni és a problémák is megszűnnek!!!

Mivel ennél a sminknél a hangsúly a szemen van, most részletesebben leírom, hogyan tudod ezt hibátlanul elkészíteni. Nagyon fontos, hogy egyenletesen alapozd le a szemhéjat. Erre kerül első körben a szemceruza. Fekete színnel mélyíted az árnyalatot, ha színes ceruzát használsz, akkor élénkítheted. Nem utolsó szempont, hogy a sminkünk alatt szépen eldolgozott ceruza tartósabbá teszi a rá kerülő szemhéjárnyalatot.

Kezdj dolgozni a ceruzával az alsó szemhéjon a szempillák tövében, majd jöhet a szem felső része is. Itt fontos, hogy ha már fent kihúztad a szemed, ne nézz fel, mert akkor a ceruza feltapad a szemhéj felső részére is, és nem lesz szép a smink. Jól satírozd el a ceruza vonalát, hogy ne láss éles vonalat, de a szempilláknál maradjon a legintenzívebb a szín. Majd jöhet a szemhéjpor. A sötétebb árnyalat a mozgó részre, a legvilágosabb pedig a szemzugba és a szemöldök alá. Ezt a két színt a Max Colour Effect Trio középső árnyalatával összesatírozhatod, vagy ha ügyes vagy, akkor a két színt is összedolgozhatod. A lényeg mindig az, hogy kerüljük az éles határvonalakat. Satírozunk, satírozunk, satírozunk... :) Így lesz füstöt hatása a sminkünknek. 

Ha ezzel megvagyunk, jöhet a Dip-In szemhéjszín. Nagyon szépen árnyalhatod vele a sminked, miközben selyemfényt adsz neki. A szempilla tőbe ezt ne használjuk, csak a szem mozgó részére és egy keveset a szemzugba és a szemöldök alá. Így megmarad a füstös hatás.

A sminkünket a szempillákkal koronázzuk meg. A False Lash Effect Fusion egy olyan szempillaspirál, amivel igéző tekintetet varázsolhatsz magadnak!!! Nem csak dúsít, hosszabbít is. Olyan, mintha 2 szempillaspirált használnál egyszerre, varázslatos! :) Én imádom!!!

TIPP: ügyelj arra, hogy a legkisebb szálakra is kerüljön a festékből. A szélső, leghosszabb szálakat ne csak felfelé íveld, hanem egy kicsit oldalra, kifelé is. Így még szexibb lesz a pillantásod!

Az utolsó lépés a száj. Legtöbbször az Xperience ajakbalzsamot használom. Széles a színpaletta, így könnyen ki tudjuk választani a megfelelő árnyalatot. Gyönyörű színei vannak és még hidratál is! Nem kell hozzá ceruza, csak a száj vonalán belül eloszlatjuk, és már kész is. Sokak kedvence a Tube fény, amit bármilyen rúzsra lehet használni fedőrétegként. Én nagyon szeretem, hogy mindegyik színnek megvan a maga illata. Jó kedvem lesz, amikor ezt használom magamon, és akkor is, amikor máson, mert onnantól, hogy felkerül az ajkakra, mindenki odavan érte. Nem elhanyagolható szempont, hogy ha fényes az ajkunk, az optikailag dúsítja is azt!

INDULHAT A BULI! :)


Szűcs Adri

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása