HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspiral (1) szempillaspirál (6) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

30 fokban is sminkben

2011.07.27. 13:07 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

Végre itt a nyár!!! :D A könnyű, nyári ruhákat elővettük már a szekrényből. Mivel izzadunk és epekedve várjuk, hogy hűvös, árnyékosabb helyre húzódjunk vissza, a sminkünk sem lehet maszkszerű. Nyáron nem is divat, és nem is lenne kényelmes viselet egy nehéz alapozó, az erős szemsmink. Legjobban szinte akkor érezzük magunkat, amikor nem is viselünk sminket. vannak mégis alkalmak és helyzetek, amikor nem illik smink nélkül megjelenni. Egy forró nyári esküvő… de van, akinek a munkahelye követeli meg a finom sminkek használatát nap mint nap.

Mindennél fontosabb, hogy nyáron sminkelés előtt alaposan tisztítsuk meg a bőrt, és vizes bázisú krémeket használjunk nappalra. Ha túl sok krémet használunk, elnehezítheti a bőrt, jobban fog izzadni, az arc fényesebb lesz. Lehetőleg olyan krémet válasszunk, amiben van fényvédő is, így bátran sminkelhetünk rá. 

A nyári forróságban a legmegfelelőbb alapozó a vizes bázisú Second Skin. Mivel teljes mértékben olajmentes, remek viselet nyáron. Könnyű, mégis finoman fed. Egy kevés púdert is használhatsz, de csak egy nagy ecsettel tedd. Mártsd bele a púderedbe, és finoman legyezd vele át az arcod.

 A szemen ne használj erős árnyalatokat nap közben. A fekete ceruzával húzott kontúr elkenődhet. Ha mindenképpen szeretnél tusvonalat vagy kiemelni a szemed sötét színnel, használd a hagyományos szemhéjszínt, amit egy benedvesített ecsettel viszel fel szemhéjadra.

Az én kedvencem a legforróbb napokon a szupertartós Masterpiece Colour folyékony szemhéjfesték. Az applikátor segítségével villámgyorsan elkészítheted a sminked. Csak várni kell néhány másodpercet, míg megszárad. Száradás előtt használhatod rá a Max Colour Effect Trio vagy Dip In szemhéjszínek valamelyikét is, hogy feldobd az árnyalatokat. Idén nyáron trendi lehetsz a rózsaszínes, lilás és kékes színekkel.

Ha nagyon izzadós vagy nyáron, használj vízálló szempillaspirált. De ha tudsz vigyázni a sminkedre és nem maszatolod el, akkor maradj inkább a hagyományos változatnál, mivel az kevésbé szárítja a pillákat. Válassz akár kék színű spirált is, ha összhangban van a sminkeddel a spirál színe, szuperszexy leszel vele idén nyáron!!!

A pirosítót csak leheletfinoman használd. Választhatod a bronzosítót vagy a már megszokott színedet, figyelj arra, hogy ne ess túlzásba vele!
Szánkra vagy fiatalos, narancsos, rózsaszínes árnyalatot válasszunk vagy csak egy szájfényt használjunk!!! Itt is kerüljük az erős, nehéz színeket!

A melegben gyakrabban ellenőrizzük, hogy sminkünk a helyén van-e! Akkor lesz szép egy nyári smink, ha csak finom árnyalatokat használunk! Ha már barnultunk kicsit, hagyjuk, hogy a gyönyörű, egészséges bőrünk ragyogjon! Nyilván a nap okozta pigment foltokat halványan kendőznünk kell, de ha megfelelő fényvédelemmel ellátott krémet használunk, megelőzhetjük ezt a kellemetlenséget.
 

Cameron Diaz nyári sminkje valami mesés, ezt igazán érdemes megnézni, éppen olyan lehetelet-könnyű, mint amilyennek lennie kell egy nyári sminknek! :)

Persze az éjszakai bulik már más téma lesz így, nyáron! Arról nemsokára egy másik bejegyzésben olvashattok! :)
Szűcs Adri

 
0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása