HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspirál (6) szempillaspiral (1) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Karácsonyi felhajtás

2011.12.20. 14:51 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

Még javában tart a karácsonyi partik szezonja. Például mi, a kozmetikában karácsony után és az újév előtt ülünk össze egy kis családias ünneplésre, amit már nagyon várok! :) De vannak nagyobb cégek, akik komoly bulikat szerveznek, rendeznek, és ott bizony nem mindegy, hogy miben jelenik meg az ember lánya. És nyilván az ünnepek alatt a család szűk körében, vagy akár ha vendégek érkeznek, főleg ha mi megyünk látogatóba, szeretnénk csinosak lenni! A karácsony fő színei, mint tudjuk a piros, az arany és a zöld, ezek sosem mennek ki a divatból! De jöhet minden, ami meleg árnyalat és megfelelően csillog. Persze túlzásba nem szabad esni, azt tartogassuk inkább szilveszterre! :) Az alábbi összeállítások közül van elegáns, divatos, extravagáns és szexi is. Remélem, sok mindenki kap ihletet az ünnepi szettjét illetően! :)

Ezzel a szerkóval tutira nagy meglepetést szerzel bárkinek egy karácsonyi bulin! De a döbbenet elkerülése érdekében tartogasd inkább a pasidnak, mint egy bónusz karácsonyi meglepetésképpen! :)

 

De komolyabbra véve a szót, ez egy igazi, izgalmas, divatos, karácsonyi outfit! Nem túl rövid, nem túl kivágott, nem túl szűk. A színek remekül passzolnak hozzánk, egymáshoz és az alkalomhoz is. Nekem valami ilyesmi a nagy kedvencem az idén. Szerintem nagyon elegáns.

 







Egy konzervatívabb összeállítás, ám mégis gyönyörű, és nagyon csinos lesz benne bárki, aki nem akar éppen szűk ruciban feszengeni egy buli alkalmával.

 







Fiatalos és szűk. Ezt a szerkót kb. a 24 éves vékony lányokon tudom elképzelni, akik még elbírják magukon a talpig feketét, és irtó szexin mutatnak akkor is, ha egyszerűen felkötik a hajukat és smink gyanánt „dobnak” egy piros rúzst vagy egy kis szájfényt.





Tündi-bündi kék szett egy kis bundával, szandival kizárólag limuzinnal vagy taxival buliba érkezőknek! Viszont ha már a biztonságos melegben vagy, lenyűgöző látvány leszel ebben a szerelésben. Kislányos, trendi. A rövid szoknyának és az iszonyat magas sarkaknak köszönhetően sok mindenki fog a lábaid előtt heverészni! A koktélért semmi esetre sem te fogsz fizetni!!! :)

 

Nincsenek szavak. Az igazi karácsonyi szett! Ha vagány és bevállalós vagy, valami ilyesmi lesz a szerelésed, ebben egészen biztos vagyok! Viszont ha már így öltözöl, nagy figyelmet kell fordítani a hajra, sminkre, pedikűrre, manikűrre!!! Mert ez a szerelés akkor tökéletes, ha minden más is rendben van rajtad!

 


Ha konzervatív ünnepi összejövetlere vagyunk hivatalosak, és nem illik vagy nem szeretnénk túlzásba vinni az öltözékünket, esetleg nincs is időnk arra, hogy elmenjünk és keressünk új ruhát, hozzá cipőt és stb stb… remek ünnepi hangultba tud hozni 1-1 kiegészítő is. Egy hópehely fülbevaló, hasonló nyaklánc… De lehet ugyanez színes, vidám akár rénszarvasos, télapós vagy karácsonyfás variációban is. És a pénztárcánkban is több marad. Egyszerű, de mégis ünnepi! :)


Tudom, hogy mindenki a ruhához, de még inkább a saját személyiségéhez illően sminkeli magát. Azért Kim Kardashian is tudja, mitől döglik a légy! Még egy kis arany fény a mozgó szemhélyra, amihez a Dip-In Eyeshadow tökéletes eszköz! A Lip Tint 06-os árnyalata pedig tartós marad a buli végéig, vagy akár a családi vacsora alatt is! :)
 

 



 

A köröm díszítésnek nincsenek határai! :) Ha időnk és energiánk engedi, játszhatunk, próbálkozhatunk vele, egész szép dolgok sülhetnek ki. Sablonok is léteznek már, azzal még inkább megkönnyítjük a dolgunkat. Van egy Nailfinity lakk, a 088as, Wine Red árnyalat. Nekem ez a kedvencem. Igazi, karácsonyi piros színű, és csillogó. :) Én azt fogom hordani!


 

És végül, de nem utolsó sorban a haj. Kereshetünk egy szép csatot, díszt, vagy akár csak fogjuk össze kis kontyba hátul, és egy, a ruhához illő egyszerű hajpánttal dobjuk fel a frizkónkat, mint ahogyan a második képen látható, Kristen Bell is tette. Én imádom Taylor Swift hajpántjait, és ha ilyen hajam lenne, biztosan én is hordanék óriási fejdíszeket! Én azt hiszem, maradok a nagy, laza hullámoknál és egy egyszerű hajpántnál. De még az is lehet, hogy meggondolom magam!

De a leges leges-leges legfontosabb dolog, hogy az ünnepek alatt legyünk türelmesebbek és segítőkészek, és szerezzünk akár csak apróságokkal is örömet egymásnak! Mert ha boldogok vagyunk, nincs az a flitteres ruha vagy csillámló szemhéjszín, ami túlragyoghatna minket!

Kellemes és békés ünnepeket kívánok mindenkinek!!! :)
Szűcs Adri

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása