HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspiral (1) szempillaspirál (6) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Haladóknak

2012.10.29. 16:33 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

A Halloween és a kedvenc „új” vámpíros sorozatomról jutott eszembe ez a smink. Nagyon hasonlít ahhoz, mintha csak egy tusvonalat húznánk és a felső szemhéjat kicsit árnyékolnánk, de azért mégis más. Ez a smink sokkal inkább távolítja a szemeket egymástól, és meg is nyújtja azokat, de nem szűkíti, így mindenkinek jól fog állni. Van pár nagyon fontos szabály, amiket ha nem tartunk be, nem lesz az az eredmény, amit szeretnénk elérni. Figyeljetek, és gyakoroljatok! :)

A hozzávalók:

  • Facefinity 3in1 alapozó
  • Kohl Pencil fekete szemceruza
  • Max Color Effect Trio szemhéjpúder
  • Color Expert szemhéjtus
  • False Lash Effect 24 szempillaspirál
  • Bronzing Powder – amit ennél a sminknél pírnak használunk
  • Lip Tint 06 árnyalata

smink_haladoknak.JPG

És a lépések:

  • A megtisztított bőrre felvisszük az alapozót. A T-vonalra visszük fel, és onnan oszlatjuk el az arc egész felületén, különös tekintettel a szemkörnyékre. Így szuperbiztos, kenődésmentes bázist és karikátlan tekintetet varázsolunk magunkak.
  • A Trio szemhéjpúder legvilágosabb árnyalatát szokásos módon használjuk, csak nagyobb területen.  A szemzugban, és a szemöldök alatt úgy, hogy egy keveset tegyünk a mozgó szemhéjra is.
  • A legfontosabb lépés a ceruza. A felső szemhéjon használjuk a szempillák tövében, és a szem külső részén egy kicsit felfelé íveljük. Ez csak a smink vonalát fogja megadni, így csak vékony vonalat szabad csak húzni, amit kicsit persze elsatírozunk.
  • A vonalra egy vékonyabb ecset vagy az applikátor segítségével a Trio szemhéj sötétbarna árnyalatát használjuk. Arra kell figyelni, hogy a szemhéj 2/3 részéig vigyük csak be, és a mozgó rész felénél ne érjen feljebb, a belső szemzugban pedig maradjon csak tisztán a bézs szín. Így satírozzuk kifelé irányuló mozdulatokkal.
  • Ha szükséges, vagy szeretnénk, a középső színnel összesatírozhatjuk a bézs és a sötétbarna színt.
  • A szempillák tövében használjunk csak tusvonalat, a külső szemzugban lehet kicsit vastagabb, de ne húzzunk hosszú vonalat, mer ennél a sminknél a lényeg nem magán a tusvonalon van, hanem az árnyaláson. A belső szemzugban a legvilágosabb és a külsőben a legsötétebb, mindez úgy, hogy laposan nyújtjuk a szemet. És a végén, ha belenézünk a tükörbe, a sötét színt nem is nagyon látjuk, csak a „nyújtáson” lesz a lényeg.
  • A szempillaspirált is ennek megfelelően, kifelé ívelve használjuk, és csak a felső pillákon.
  • Pírnak használjunk semleges színt, amire a legmegfelelőbb a Bronzing Powder lesz. Ha világos a bőrünk, nagyon óvatosan dolgozzunk vele. Megszoktuk, hogy az arccsonton használjuk a pírt, és egy kicsit alatta is. Itt, ennél a sminknél az arccsonton, és egy kicsit felette fogjuk használni. Tulajdonképpen egy kicsit feljebb a szokásosnál.
  • Végezetül jönnek az ajkak. ha szeretnénk, használhatunk világos színt is a rúzsok és a szájfények közül, de én a LipTint 06-os árnyalatát javasolnám.

Ezt a sminket leginkább a hajaddal tudod kiemelni, így:

smink_haladoknak_2.jpgEgy szoros copf, vagy „balerinakonyt” a tökéletes összhangért. :) De van egy egyszerűbb változat is: a tusolós frizura. Csak fogd össze a hajad a fejtetőn és kezd el a copfod tekerni, amíg egy csigát nem kapsz, és ezt rögzítsd hajgumiddal. Én manapság csak ilyen hajjal mászkálok sminkkel, vagy smink nélkül. Persze nem lesz olyan, mint Jennifer Lopezé, és van, hogy csak harmadszori próbálkozásra sikerül, de én akkoris nagyon szeretem, és az sem baj, ha kicsit kócosabb, rendezetlenebb lesz az eredmény. 


És végül a smink! Hogy tetszik?

smink_haladoknak_3.jpg

 

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása