HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspirál (6) szempillaspiral (1) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Idén is lesz karácsony

2012.12.14. 15:02 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

karacsony_1.jpgAmi egyet jelent a céges bulikkal, aztán pedig itt a szilveszter is. Mit vegyek fel? Hogy csináljam meg a hajam? Hogy sminkeljem magam? Nos, az ajándékok terén ha nem is, de a küllemetekben talán tudok segíteni, vagy valamiféle támpontot adni. Gyűjtögettem, nézelődtem, és összeállítottam a kedvenc ruháimat az idei ünnepekre.

 

Az idei szezon nagy divatja az egyik kedvenc sminkem megteremtője, Audrey Hepburn. Így a határozott szemöldök, a tusvonal és a rúzs mellett voksolok. Emellett idén szabad, sőt, szinte kötelező némi természetes hatású műszempilla is. Persze csak haladóknak. :)

karacsony_2.jpg 

És ami a ruhát illet:

A kis fekete mindenképpen egy kötelező darab. Hozzá a fekete magas sarkú cipő és egy fekete kesztyű kell, kiegészítőként pedig a teklagyöngy fülbevaló és nyaklánc dukál. Hajként pedig egy csini konty. Persze nem kell ehhez a sminkez Audrey-nak öltöznöd, a lényeg, hogy légy stílusos! :) 

karacsony_3.jpg 

karacsony_4.jpgA másik kedvencem, ha világos és színes vagy élénk színű darabokba öltözünk, és ez így karácsony előtt-közben-után mi lehetne más, mint a piros! Kötelességemnek tartom hangsúlyozni, hogy A PIROS IGENIS MINDENKINEK JÓL ÁLL!!!  A lényeg az, hogy megtaláljuk a legjobb fazont és árnyalatot, mert az valóban nem mindegy, hogy bordós, vagy narancsos-piros színt választunk magunknak. Én elképzeltem már magam ebben a szerelésben, tűzpiros szájjal, piros körmökkel egy elegáns koktélpartyn, persze mint az amerikai filmekben, leginkább egy szuperbombázónak bújtam a bőrébe, mint magamat képzeltem oda, de nagyon jó volt! :) 

 

Apropó szuperbombázók!!! És mi lesz a normál testalkatú, vagy esetleg teltebb lányokkal???

 karacsony_5.jpg

Szerintem ezek a lányok klasszisokkal néznek ki jobban, mint akik nem fogadják el a testalkatukat, még talán kicsit vékonyabbak is, és takargatják magukat. Persze alapszabályokat be kell tartani, a szoknya nem lehet túl rövid vagy ceruzaszabású, extra szűk fazon. A lényeg, hogy légy magabiztos, légy stílusos, és boldog, és ragyogd be a hideg téli éjszakákat!!! :)

karacsony_6.jpg
És vannak, akik sportosan szeretik, és nem tudják a karácsonyt sem elképzelni farmernadrág nélkül. J Én is ebbe a táborba tartozom. Habár csodálatosnak és gyönyörűnek tartom a platform cipellőket, és sírva tudnék fakadni néha, annyira tetszenek, de én valahogy mindig a laposat választom azért is, mert egy magas sarkúban általában mindenkinél egy jó fél fejjel magasabb is vagyok. Szóval ez nagyjából az én szerkóm is, ám a farmer-platform kombót kompenzálom egy lapos csini csizma-nadrág (ami bármi, de nem farmer) kombóval.

 

És most térjünk át a hajra. Mindenkinek megvan a maga stílusa, kinek az egyenes, kinek a hullámos. Az én hajam eredendően szög egyenes, de szerencsére jól megmarad benne a hullám is, ha azt szeretném. És én azt nagyon szeretem! :) Van pár sütővasam, vékony, vastagabb, Marcell hullám sütő, és vasaló is. Néha csak befonom, hogy legyen benne reggelre pár hullám, de néha a vasalóval állok neki a hullámosításnak attól függően, hogy milyen eredményt szeretnék elérni.

karacsony_7.jpgkaracsony_8.jpg 

Vasalóval az egyenes hajért.                 Kisebb sütővassal vagy hajvasalóval az apróbb hullámokért.

karacsony_9.jpgVagy a nagyobb sütővas használatával a szupertermészetes hullámokért, mint a képünkön is, Ebergényi Rékának, a magyar szupermodellnek. Gyönyörű!!! :) 

 

karacsony_10.jpgÉs ez a kedvencem, ami nagyon szép, természetes és villámgyors is! Amúgy is ilyen hosszú hajat szeretnék, szóval most, hogy megtaláltam ezt a képet, már pontosan tudom, hogy még 2 év kitartó hajnövesztés, és nekem is lehet ilyen! :) Addig igyekszem ezt elérni, csak kicsit rövidebb variációban. Remélem, hogy karácsony után sikerülni is fog, mert a Jézuskától kértem egy olyan, sokadik hajsütővasat, amivel ilyen hullámokat fogok tudni magamnak készíteni! :)

 

És íme, bemutatnám az idei év, számomra leghőbben vágyott ajándékát! :) A kúpvas, amivel a fent említett hullámokat kaphatunk. Csak körbe kell tekerni a hajtincseket, 2-3 másodpercig rajta tartani, és már kész is van egy tincs. Kipróbáltam egy fodrász kolleginánál, és egy tincset pontosan 4 mp alatt sikerült megformázni. Akkor döntöttem úgy, hogy ez kell nekem! Szóval Jézuska! Kérlek, kérlek, kérlek, kérlek!

karacsony_11.jpg

 

És ha szeretnétek alkalmi frizurát varázsolni, találtam nektek 2 step-by-step példát, ami remekül illik az ünnepekhez ruhától és sminktől függetlenül.

karacsony_12.jpg

(forrás: www.triplemaxtons.com)

Fele-fele 

  1. Használj nagy hajsütővasat, hogy laza hullámokat kapj.
  2. Készíts középen választékot, majd az ujjaid segítségével lazíts a hullámokon.
  3. A fejtető felénél emelj fel egy tincset majd egy kevés lakkot fújj a haj tövéhez.
  4. Egy ritka fogú fésűvel tupírozz rá kicsit a hajadra, hogy növeld a térfogatot. Ezt ismételd meg még 2-3 tinccsel, hogy egy kis búbot kapj a fejtető hátsó részén.
  5. Egy puha, szőrös kefe segítségével igazgasd el a tupír okozta kócokat, majd a hajad felét fogd egy lófarokba a kis búb alatt, a tarkódon. Használhatsz hajgumit vagy hullámcsatokat is.
  6. Az ujjaid segítségével igazgasd el a hajad, hogy minden tincsed tökéletesen a helyén álljon.
  7. Fújj egy kevés hajfényt, és ragyogj a fa alatt! :)


 karacsony_13.jpg (forrás: www.triplemaxtons.com)

Oldalkonty 

  1. Egy kerek ecsettel szárítsd egyenesre a hajad, összpontosítva a haj felső részére.
  2. Egy nagy hajsütővas segítségével a fültől lefelé hullámosítsd be a hajad.
  3. Kell egy kis tupír a hajtőnél, használj hozzá ritka fogú fésűt, és dolgozz vele finoman!
  4. A tarkónál kezd el felfele csavarni a hajad, és haladj a füled felé, de vigyázz, hogy ne legyen túl szoros.
  5. Amikor a fülhöz érsz, a maradék hajadon még csavarj párat, majd tűzd lazán vissza.
  6. Hajlakkal rögzítsd a kósza szálakat.
  7. Vegyél pár tincset két ujjad közé, és finoman morzsold szét, hogy lazább legyen az eredmény.


Légy kreatív a körömlakkoddal is! Az én egyik kedvenc színem a Mini lakkok közül a Fantasy Fire. Szeretem nagyon a sötét lakkokat, de az a tapasztalatom, hogy ez nem lesz elég mély szín, így ha első rétegként a Purple Haze árnyalatot viszem fel, és csak azután a Fantasy Fire színt, akkor igazán a kedvemre való árnyalatot kapok.

karacsony_14.jpg

Ti is szoktatok többféle körömlakkot használni egyszerre? :) 

Szűcs Adri

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása