HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspirál (6) szempillaspiral (1) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Iszak Eszti esküvői sminkje lépésről lépésre - Big Day Esküvő Magazin fotózás

2015.03.26. 14:21 Max _Factor_Sminkakadémia

Eszti egy igazi nagyvárosi, fiatalos lány, üde és mosolygós. Bőre hibátlan és ragyogó, viszont kicsit száraz, ezért a sminket a hidratáló összetevőket is tartalmazó Skin Luminizer alapozóval kezdtem, amit az arc középvonalától kifelé haladva egyenletesen oszlattam el. Könnyű dolgom volt, mert nagyon szépen terül a bőrön az alapozó, mikor magamra használom csak az ujjaimmal viszem fel, mint egy arckrémet. A szem környékére is ezt használtam, nagyon szépen elfedi az apró karikákat és tökéletes alapot ad a sminknek.

A Flawless pirosító Classic Pink színével üde ragyogást adtam Eszti arcának, és egy keveset a halántékra is felvittem.  A szemöldökét csak egy kefe segítségével fésültem át, mivel Esztinek nagyon szép és dús szemöldöke van, nem volt szükség korrigálni azt.

A szemen a Wild színeket használtam, A Fervent Ivory világos színét a belső szemzugban használtam, ezzel kicsit távolítva a szemeket. Az Auburn Envy és a Golden Amazon színek keverésével egy bronzos, nem túl sötét szín került a mozgó szemhéjra, majd az X-pert tussal egy vastag tusvonalat húztam úgy, hogy a belső szemzug szempilláitól kezdődően folyamatosan vastagodott kifelé. Csak kissé túlhúztam a szempillákon a vonalat, ami szépen, vékonyan, „hegyesen” végződik.
A tökéletes befejezés a sminkhez a szupernagy és koromfekete pillák, amiket a Masterpiece Transform spirállal értem el, két rétegben vittem fel a felső pillákra és egy rétegben az alsókra.
11016659_10205732714947541_1733117442_n.jpg

Mivel Eszti nagyon természetes egyéniség, és nem is szereti az erős sminket, a szájra a Colour Elixir szájfény Enchanting Coral színével  festettem. Csak a száj közepére tettem a fényből, így még természetesebb lett a hatás.

11005620_10205732714627533_238956758_n.jpg

0 komment

Tavaszi sminktipp az új Colour Elixir szájfénnyel

2014.05.19. 17:19 Max _Factor_Sminkakadémia

 

DSC_0410.jpg

A sminket a Whipped Creme alapozóval kezdjük. Ujjainkkal finoman eldolgozzuk az arc középvonalától kezdve kifelé, felfelé irányuló mozdulatokkal. Vigyázunk, hogy az arc kontúrjainál és az állcsontnál már ne legyen sok az alapozó, és szépen dolgozzuk el a széleket. 

A szemöldököt a hajszínnek megfelelő árnyalatú ceruzával igazítjuk, tesszük egy kicsit határozottabbá, hogy legyen rajta hangsúly, de fontos, hogy túl erősre ne húzzuk meg. A szép ívű, határozott szemöldök legyen a cél. 

 A szem sminkelésénél válasszunk szemszíntől függően meleg szürke vagy világos barna árnyalatot. Kék szemhez a szürkés, barna szemhez pedig a barnás árnyalatot. Használjuk a színt a mozgó szemhéjon és  az alsó szemhéjon is, szépen satírozzuk el, hogy egy halvány, füstös szemsminket kapjunk. A belső szemzugban felül és alul is egy kis bézs árnyalatot használjunk, és a kettőt satírozzuk össze. 

A szem sminkelésénél a hangsúly a szemöldökön és a szempillákon van, így a pillákat az Excess Volume kétfázisú spiráljával tegyük dússá, és tökéletesen feketévé. Az első réteget ne hagyjuk teljesen megszáradni a második réteg felvitele előtt, így szebben oszlik el a festék a pillákon. Alkalmazzuk a „Z” mozdulatokat, ezáltal több lesz a pillákon a festék és szebben el is választjuk őket egymástól.

A száj festését a Colour Elixir 12-es árnyalatú ajakkontúr ceruzájával kezdjük. A száj vonalát nagyobbíthatjuk, korrigálhatjuk, nagyon figyelve arra, hogy egy élénk szájnál kötelező, hogy szép, szabályos szájat rajzoljunk magunknak. A vonal külső szélét egy vékony ecsettel és az alapozónkkal javíthatjuk. Vastag vonalat húzzunk a ceruzával, amit aztán egy fültisztító segítségével elsatírozunk. Nagyon fontos, hogy szépen, egyformán dolgozzuk el az alsó és a felső ajkakon is a ceruzát. Ezután az új, Colour Elixir szájfényt visszük fel 45-ös árnyalatban fényt szinte csak a kontúrozatlan felületre, a száj belső része így egy kicsit világosabb marad, és csillogó, a külső része élénkebb és matt. Ezzel a trükkel sok szem fog ajkaidra szegeződni. 

DSC_0310.jpg

 

0 komment

Max Factor smink a kifutók világából

2014.03.28. 16:10 Max _Factor_Sminkakadémia

A smink elkészítésének lépései:

smink nélkül.jpg

A bőrt a Facefinity 3in1 alapozó használatával tesszük tökéletesen hibátlanná. Ha szükséges, az ujjbeggyel egy-egy nagyobb bőrhibára tehetünk még egy kicsit az alapozóból. A szemet és környékét szintén az ujjunk segítségével, óvatosan és vékonyan alapozzuk le.

1.kép.jpg

A krémes Miracle Touch pír Soft Candy árnyalatát használva az arccsonton és egy keveset a halántékon tesszük üdévé arcunkat. Kis ecsettel vagy szintén az ujjakkal vihetjük fel legkönnyebben a pírt.

2.kép.jpg

A szem sminket a Wild szemhéjszínekkel készítjük el.

3 szín közül a legvilágosabbat (65 –Defiant White) tesszük a szemzugba, és felsatírozzuk félig a szemöldök alá. A középső árnyalatot (60- Brazen Charcoal) csak a felső szemhéjra tesszük, a szempillatőtől felfelé, és összesatírozzuk a pírral. A legsötétebb árnyalatot (10 Ferocious Black) pedig az alsó szemhéjra visszük fel, majd kifelé meghosszabbítjuk a szem vonalát és ott összesatírozzuk a középső árnyalattal. 

A szempillák tövéhez alul és felül is az új Excess Volume Eyeliner tartós, fekete ceruzát használjuk, vékony vonalat húzva a pillák tövéhez, és ha szükséges egy keskeny ecsettel szépen eldolgozhatjuk a ceruza vonalát, kifelé húzva tusvonalat a sminkhez. 

3.kép.jpg

A szempillákat az Excess Volume két fázisú szempillaspirállal hangsúlyozzuk. Az első réteg spirál gyönyörű volument ad a pilláknak, a második lakk réteg pedig egy vizes hatású, fekete festék, ami a valaha volt legfeketébb pillákat kölcsönöz.

4.ęp.jpg

A szájra pedig a szupertartós Lipfinity Shimmer Pink (500) színét használjuk. A rúzst az ajkak közepétől kifelé haladva tesszük fel, és ha megszáradt rátesszük a fényt is. 

kesz smink.jpg

kész smink2..jpg

0 komment