HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspiral (1) szempillaspirál (6) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Extravagáns menyasszonyi smink

2011.08.29. 10:07 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

 

 

Már megmutattuk nektek Tóth Gabi képeit, amelyek az Esküvő Classic számára készültek. Most itt egy leírás, ami alapján te is elkészítheted magadnak! Nem csak akkor vetheted be, ha menyasszony vagy, hanem akkor is, ha hódítani szeretnél! :) Egy erős sminknél válassz egyszerűbb szabásvonalú, nem túl mintás ruhát, és dobd fel nagy kiegészítőkkel a kollekciód! Az eredmény lélegzet elállítóan dögös lesz!!! 

  1. Mint minden alkalommal, most is az alapozás az első lépés. Szépen el kell oszlatni az alapozót az egész arcon. Egy ilyen erős sminknél különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a szem és környéke is szépen le legyen fedve, különben a nem megfelelő bázis miatt „elmászhat” a smink. Az alapozót most is púderrel fixáljuk.
     
  2. Második a lépésként a szem sminkje készül el, amihez szükséged van a fekete ceruzádra, a fekete, a szürke és a világos szemhéjszínedre. Erre tökéletes megoldást nyújtanak a MCE Trio árnyalatai, hiszen ezt a sminket akár egy finomabb, vagy színesebb színkombinációval is elkészítheted, csak abban az esetben a fekete szemceruzádat egy színesre kell lecserélned. Vagy használhatod a Smoky Eye Effect árnyalatait is egy szemhéjpúderrel kiegészítve, a lényeg, hogy 3 színt vigyünk fel. A szemceruzával alaposan körbe kell a szemet kontúrozni, majd a külső éleket szépen elsatírozni. Erre jön a legsötétebb szemhéjszín, amit felviszünk egészen a mozgó szemhéj felső részéig. Azért kell ezzel kezdeni, hogy a ceruza ne kenődjön el. Ha ebben a sorrendben dolgozol, nem fog beülni a festék a redőkbe. Ha megvagyunk a legintenzívebb színnel, jöhet a legvilágosabb a szemzugban, és egy nagyon kevés a szemöldök alá. A szemöldök és a mozgó szemhéj közötti részt pedig „kitöltjük” a 3. árnyalatunkkal, ami nálam a szürke volt. Ezt viszont majdnem a szemöldökig felvisszük, szépen összesatírozva az előzőleg felvitt 2 színnel. Az alsó szemhéjra csak a legsötétebb árnyalatból kerül, amivel a külső szemzugnál a szokásosnál erősebben sminkelünk. Ettől lesz „cicásabb” a smink. Figyelni kell arra, hogy az alsó és felső szemhéjon a smink vonalát dolgozzuk össze úgy, hogy a smink a külső szemzugtól majd felfelé íveljen!
     
  3. A spirálozás nagyon lényeges egy ilyen erős sminknél, ezt talán nem is kell hangsúlyoznom. A fő az, hogy minden szempillára szépen, csomómentesen kerüljön fel a festék. Ehhez a sminkhez, ha fekete, vagy nagyon sötét árnyalatot használunk, tehetünk akár soros műszempillát is. Ha szempillaspirál mellett döntünk, mindenképpen a False Lash Effect FUSION a jó választás.
     
  4. A következő lépés a pirosítás. Ha 3 színből állítjuk össze a sminket, nagyon kell figyelni, hogy a pír ne színesítse a sminket. Ne használjunk élénk árnyalatokat, ügyeljünk, hogy a bőrszínünkhöz legközelebb álló árnyalatot, vagy bronzosítót vigyünk fel.
     
  5. A szájra használhatunk szájfényt, vagy akár rúzst. Lehet világosabb, vagy élénk színű, mindenképpen harmonizálnia kell a sminkünkkel. 

Ne keseredjetek el, ha nem sikerül elsőre szépen elkészíteni a sminket, ha gyakoroltok kicsit, biztos vagyok benne, hogy menni fog!!! :) Sok sikert nektek, és várjuk a fotóitokat!!!

Szűcs Adri

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása