HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspiral (1) szempillaspirál (6) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Golden Globe 2013 egy sminkes szemével - Szűcs Adri beszámolója

2013.01.21. 15:06 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

golden_globe_1.JPG

Sajnos nem tudtam maradéktalanul nyomon követni a díjátadót, csak fényképeken. Nyilván teljesen más a látvány, ha azt is szemügyre vesszük, hogy ki hogyan lépdel a ruhakölteményében. Legalább a fél világ tekintete szegeződött a hollywoodi sztárok ruháira, hajára és sminkjére. Gondolom azért mindenkit nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy fiatal, magyar lány is végigvonult a vörös szőnyegen. Palvin Barbi ott volt, gyönyörű volt (már megint/még mindig), mint a Chanel ruhája is. Azt hiszem elfogultság nélkül mondhatom, hogy az est egyik legragyogóbb, legszebb, legízlésesebb résztvevője volt a díjátadónak. 

golden_globe_2_1.jpg

Anne Hathaway jól lefogyott, de azért iszonyú jól nézett ki ezen a díjátadón ebben Chanel Couture ruciban. Színben, fazonban, a haja, a sminkje, a kiegészítői… Minden a helyén volt.


golden_globe_3_1.jpg

 Adele is tündökölt, elegáns volt és visszafogott a Burberry ruhája és a haja egyaránt. Ez volt az első nyilvános szereplése az után, hogy világra hozta első babáját. Hogy mi a véleményem a sminkről? Mint mindig, hibátlan!!!

  golden_globe_4_1.jpg

Éljenek a kismamák!!! Mikor először megláttam ezt a fotót, azt hittem Kristen Bellnek  Jenny Packham találhatott volna egy sokkal előnyösebb ruhát is. Aztán megláttam egy fotót, amin oldalról látszott a színésznő, akkor láttam csak a pociját. Egyedül csak az zavaró picit, hogy egy nem túl hosszú nyakat még megfelezett Jenny egy félgarbóval, és ami ezt még inkább feltűnővé teszi, az a ruha váll és mellkas hangsúlyossága. De azért ezt a ruhát is elfogadnám! :)

  

golden_globe_5_1.jpg

Figyelem!!! Michelle Dockery, a 31 éves színésznő ruhája csak nagyon vékony, nagyon magas lányoknak ajánlott. Ez a ruha így, ahogy van egészen apróra össze tudja nyomni az embert. Ha az alsó rész sötétebb lenne, mint a felső, akkor azonban más lenne a helyzet. De Michelle ezt is megengedheti magának. :)

golden_globe_6_1.jpgJessica Alba is tökéletesen gyönyörű lett volna az Oscar de la Renta ruciban, ha a narancs, róka és korall színeket nem egyszerre ölti magára. Szerintem…

 golden_globe_7_1.jpg

Sellő fazon 2013-ban, furfangokkal???  Ó igen!!! :) Melyik csodaszép színésznőnek nem áll jól szerintetek? 

 
golden_globe_8_1.jpg

Nekem nagyon tetszett Jennifer Lopez Zuhair Murad  ruhája! Istennő alakja van szerintem, egy igazi nő. De ebben az esetben a sminkesével váltanék pár szót. Ha élőben nem is volt feltűnő, a képen egészen fantasztikusan érzékelhető a „sötétebb színnel tompítunk” teória. Az, hogy miért kell az egész homlokot sötétebbre alapozni, vagy púderezni nem tudom, majd én is kipróbálom egyszer magamon, ha lesz időm rá. De az orra hegyén a kis folt – és elnézést kérek mindenkitől, mert nem szoktam más sminkjét ócsárolni – szinte már várlázító. És talán a szemsminket is Jen gyönyörű formájú szeme menti csak meg. Lényeg a lényeg, Jennifer Lopez klasszisokkal jobban, mondhatni tökéletesen festett az előző Oscar gálán, nem kellett volna „lecserélnie a sminkesét”. 

 golden_globe_9.JPG

Sajnos ehhez a két (Jessica Chastain, Nichole Richie) megjelenéshez nem tudok mit hozzáfűzni. Hol a ruhával, hol a smink-haj-bőrszín egyvelegével nem nagyon lehet mit kezdeni. Ők egy klasszik feketével biztosan jobban jártak volna.

Amit erről a gáláról megtudhattunk az pedig nem más, hogy a zárt, világos, halványszínű ruhák nagyon menők és divatosak, ugyanúgy, mint a „szappan kék” és a púderszín, de még a fakószürke is. Strasszok, kövek, flitterek minden mennyiségben, leginkább a ruha felső részén. Engem nem annyira kápráztattak el a tervezők, a fodrászok és a sminkesek, mint vártam, de nagy összességében – minden kritikámmal együtt - azt mondom, „néznék ki egyszer ennyire rosszul” (kivéve az utolsó két hölgyet), hogy egyszer én is végigvonulhassak a vörös szőnyegen, mert 15 perc hírnév mindenkinek jár! :)

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása