HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspiral (1) szempillaspirál (6) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Tavaszi divatfalatkák 2013

2013.03.25. 10:08 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

Akkor vagy igazán trendi, ha önmagadat tudod adni, amit kiegészítesz egy-egy újdonsággal. Próbáld ki, kombináld és TALÁLD MEG A STÍLUSOD! :)

1.jpg Még nem késő elkezdeni edzeni, abbahagyni a nassolást és rászokni a salátákra és a könnyű ételekre, hogy formába hozzuk magunkat a divatra.  Az előttünk álló szezonok egyik „kötelezője” a villantás. A túlzások általában közönségességet hoznak magukkal, úgyhogy nem veszünk fel szuperminit szuper mély dekoltázsú felsővel. Mutassuk a lábunkat, vagy a hasunkat, hordhatunk áttetsző és/vagy szűk rucit. Tinikorunkat idéző hasvillantós felsőkhöz hasonló ruhadarabokat várhatunk az üzletekbe. 
2.jpg A feltűnő ajkak már egy ideje nagyon divatosak. Azonban idén a matt ajak lesz a menő! A New York-i divathétről elleshettük, hogy a modelleken a narancsos piros szín az egyik tuti befutó. De lehet világosabb vagy sötétebb is. A Lip Tint bármelyik árnyalata szuper, matt, és még tartós is. Ha Lipfinity rajongó vagy, és csak egy kevés fényt használsz a rúzsodra, akkor is ezt a hatást érheted el, illetve a Color Elixir rúzsok világosabb, matt árnyalataihoz is nyúlhatsz.
3.jpg Ha a körmökről van szó, akkor három szó jut eszünkbe idén tavasszal. Rövid, fehér, natúr. A világos, púderes színek, és az áttetsző fehér lakk igazán a rövid körmökön mutat jól. Ezek azok a színek, amiket a legnehezebb szépen, csíkmentesen felvinni. Két vékony rétegben vidd fel a körömlakkot, végül a fedőlakkal tedd tartósabbá, nem mellesleg az átlátszó réteg kevésbé láthatóvá teszi az esetleges hibákat. Az én kedvenceim a Sugar Pink 30, Opal 15 és a Snow White 10, na és persze a fedőlakk, amit bámilyen színre feltehetsz, a 05-ös.

4.jpg A tusvonal megmarad. Lehet színes, rendhagyó, nem csak cicaszemet sminkelhetünk vele. Rajzoltam egy sminket, nekem ez a kedvenc tusvonalas sminkem. Egy vékony kontúrt húzok a fekete Kohl szemceruzával. A trio szemszín Precious Metals fekete színét használom a ceruzavonalra, és az alsó vonalat kifelé kicsit meghosszabbítom és a mozgó szemhéj felé besatírozom. A szemzugba a fehér színt használom úgy, mint a szemöldök alá és a mozgó szemhéjra a szürkés árnyalatot. A szempillaspirál előtt pedig egy könnyed mozdulattal „feldobjuk” a tusvonalat. ? Azért szeretem ezt a sminket, mert bármilyen színnel, palettával elkészíthetjük. Nagyon szeretem az X-pert tus összes árnyalatát, fantasztikusan fel lehet vele dobni egy natúr színnel elkészített sminket is. És az, hogy mennyire nagy és erős a smink azon múlik, hogy mennyire húzod túl a vonalat, és meddig satírozod befelé az árnyalatokat. A pír legyen barnás, vagy akár bronzosító, a száj pedig inkább valamilyen halvány színt kapjon.
5.jpg Az arc kontúrozása még eddig sosem volt ekkora divat, mint most. Azt tudjuk, hogy mindig az ovális arcformára törekszünk. Ezt ugye a világosabb és sötétebb színekkel tesszük meg. Használjuk a bőrünk színének megfelelő, és egy egyel világosabb alapozót. Előbb a világosat vigyük fel a homlok közepére, a szem alá , az orra (kivéve a két oldalát), és egy keveset a száj fölé. Fontos, hogy nagyon szépen el, és össze legyen dolgozva a sötétebb színnel, amit a hajtőhöz, halántékra, az orr két oldalára és az arcunka használunk. Nemsokára elkészül minden arcformához az útmutató, hogy mit, és pontosan hova is kell használni!
6.jpg Bátran vágj bele!!! A frufru divat, amint láthattuk például Kerry Washington is viselte még a Golden Globe-on, de sok haj közül nekem ez tetszett leginkább.  Nagyon dögös és sexy tud lenni! A jól megválasztott frufru kiemeli a szemet vagy épp az arc csontját. Bármilyen frufru szuper lehet, akár fél frufru, a rövid, a hosszú vagy éppen a vastag, tömött verzió.
0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása