HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspirál (6) szempillaspiral (1) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Sminkakadémia 5. rész - Nappali smink

2011.06.06. 08:00 Max Factor Sminkakadémia (törölt)


Natúr smink

A természetes hatás eléréséhez a szem és a száj festésénél a barna, a sárga és a nem túl élénk, téglás színek árnyalatai a legideálisabbak. A szemhéjfesték használata hangsúlyosabbá teszi a szemet. Az árnyalat kiválasztásánál ügyeljünk az eredeti bőrszínre. Világos bőrhöz jól illik az elefántcsont, a bézs és a világos rózsaszín, sötétebb bőrhöz a közép- és a sötétbarna, a barnás lila és a szürkés árnyalat.

Akár a MCE trio vagy a MCE mono szemhéj színekből választunk, legyen az 2, egymással szépen mutató árnyalatot. Könnyű a dolgunk, hiszen a trio szemhéjszíneknél eleve össze van állítva 3 olyan árnyalat, ami tökéletesen mutat egymás mellet szemhéjadon, és a mono festékek is úgy készültek, hogy bármely színt lehessen egy másikkal használni. A világos legyen a saját bőrszínnél kicsit világosabb, a sötét szín pedig legyen hangsúlyos, de olyan szín, amit minden nap szeretünk viselni. A hétköznapokra a szürkés, barnás árnyalatok a legmegfelelőbbek, hiszen ezeket bármilyen színű ruhával bátran hordhatunk. A smink eszköze most a szivacsos applikátor lesz, melynek segítségével felhordjuk a szem környékére a festéket.

A világosabb színt a szemzugba és a szemöldökcsontra tesszük, ügyelve arra, hogy ne maradjon vonal a saját bőrszín és a világos szín között, mert akkor nem lesz természetes a sminkünk. A világos árnyalatot lefelé, a szem mozgó részének irányába satírozom el, hogy majd ha felkerül a sötétebb szín, szépen össze tudjam dolgozni a 2 árnyalatot.

A sötét színt a szempillák tövétől kezdem el felhordani, haladva a szemöldökcsont felé. Ügyelek arra, hogy a szempillák tövéhez is kerüljön az árnyalatból. Ezt a színt csak a mozgó szemhéjra teszem, majd összesatírozom a világos árnyalattal. Az applikátor hegyét használva az alsó szempillák tövéhez is felviszem a festéket, a szemzugban is ügyelve a két szín összesatírozására.

A Masterpiece Max szempillaspirált használva érünk el ragyogó tekintetet, hiszen ez a spirál megőrzi a pillák természetességét, mégis kiemelik azokat, garantáltan nem lesz csomós a szempilla, és az innovatív iFix kefének köszönhetően dúsabbnak hat. Pirosítóként egy üde színt válasszunk, amelyből bőven akad a Flawless Perfection kínálatában. Felvisszük az arccsontokra és a halántékra a szemöldöktől kezdve, de csak nagyon finoman használom, hiszen az egész smink leheletfinom.

Végül az ajakra a száj eredeti árnyalatát csak enyhén élénkítő rúzst válasszunk. Erre tökéletes a Lipfinity Lip Tint, mert tartósan matt színt kölcsönöz ajkaidnak. Pillekönnyű, csókálló, a poháron sem hagy nyomot. A 6 gyümölcsös árnyalt közül biztosan mindenki megtalálja a kedvencét! Világos bőrű nőknek a rózsaszín, sötétebb bőrűeknek a vörösbarna árnyalatok javasoltak. Csak ki kell színezni az ajkakat. Ha szeretnénk, vékony réteg szájfényt használhatunk rá, de anélkül is tökéletes lesz az eredmény.

Ha valaki a hagyományos rúzsok és szájfények mellett dönt, akkor válassza az XPERIENCE ajakbalzsam bármely színét, hogy ápolja is ajkait, amit feldobhatunk egy kis szájfénnyel, hogy az eredmény valóban az ápolt, csillogó ajak legyen!

Szép napot mindenkinek!!! :)

Szűcs Adri

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása