HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspirál (6) szempillaspiral (1) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Ajándékok szeretteinknek

2011.12.13. 10:00 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

Hamar elszaladt az ősz, és már nyakunkon is van az egyik legmeghittebb ünnepünk, a karácsony!  Boldogan készülünk rá, és szent meggyőződésünk, hogy az idei még szebb lesz, mint az eddigiek, hiszen olyan sok figyelmet fordítunk nem csak az ajándékokra, hanem arra is, hogy mi kerül az asztalra, és hogy idén milyen színű díszítést válasszunk.

A legnehezebb mégis az ajándék. Részemről az első szempont, hogy az, akinek adom, örüljön neki, mert nincs is annál jobb érzés, mint amikor egy számunkra kedves ember arcán boldog meglepetést látunk, és tudjuk, hogy ezt bizony mi szereztük neki! Másik fő szempont, hogy az ajándék praktikus is legyen, és ne suvassza majd el valamelyik fiók mélyére a karácsony elteltével. Igen, az ajándékozás nem egyszerű, de nagyon szép dolog. A következő sorokban elmesélem nektek az én kedvenc meglepetéseimet, hátha tudok valakinek új ötlettel szolgálni.

Ajándék a barátnőknek:

A legszebb ajándék rohanó világunkban az együtt eltöltött idő. Mindenképpen szoktam kedveskedni valami kis aprósággal. Mivel smink terén tudok a legtöbbet segíteni, olyan dolgokat szoktam vásárolni, amit használni szoktak. Így most nagyon örülök a mi kis Szépség Bonbonjainknak, mert több terméket is át tudok adni egy szép csomagolásban. :) És ha tehetjük, összejövünk egy este, sütünk-főzünk és koccintunk az egészségünkre kedvenc karácsonyi filmünk nézése közben.

ajandekok_szeretteinknek_1.jpg

 A szülők:

Sajnos a szüleim elváltak, így közös ajándékot nem tudok adni nekik, de egy koncert vagy színházjegy tud kellemes perceket szerezni. Apukám nagyon szereti az édességeket is, így neki nagy adag süteménnyel is kedveskedem. Anyukám minimálisan sminkeli csak magát, és a hozzá szükséges alkatrészek beszerzését rám szokta bízni. De ha csak bekukkantunk a sminkes dolgok közé láthatjuk, mi az, amire szüksége lehet édesanyánknak. Az új Ageless Elixír alapozó tökéletes választás minden édesanyának! Mellé választhatjuk pl. a Masterpiece Max szempillaspirált és egy ápoló Colour Elixír ajakrúzst.

ajandekok_szeretteinknek_2.jpg 

ajandekok_szeretteinknek_3.jpg

 

A nagyszülők:

Az én nagymamám leginkább annak az ajándéknak örül, amin minket láthat viszont. Egy kávésbögre az unokák fényképével, egy naptár a dédunokákkal felbecsülhetetlen érték! :)

Testvérek:

A legjobban talán a testvéreimet ismerem. Valami olyasmit szeretek adni nekik, ami kapcsolatos lehet kedvenc szabadidős tevékenységükkel. Számomra a legkedvesebb ajándék a húgomtól kapott bögre „A legjobb testvér” felirattal.

Párunknak:

Ez egy bonyolultabb kérdés, ha együtt laktok azért, ha nem, akkor azért. Ha együtt laktok, akkor otthoni, egyszemélyes, szabadidős tevékenységet igénylő játék, hobbyeszköz, stb. stb. stb… szóba se jöjjön, és ha nem laktok együtt, akkor pláne! Érdemes valami olyasmit találni, aminek mind a ketten örültök, még ha csak egy kis apró kiegészítő meglepi, pl. egy masszázs szappan, de be is fizetheted magatokat egy páros masszázsra, és egy kis wellnesskedésre.

Az ajándékon kívül mindenkinek sütök karácsonyi süteményt. Így hasznos ajándékot is, és valami olyasmit is adhatok, amit saját kezűleg készítettem, beleadva minden szeretetemet és gondoskodásomat.

Íme egy recept, amit a nagymamámtól tanultam. :)

Hókifli

Hozzávalók:

  • 40dkg liszt
  • 1 kocka margarin
  • 1 pohár ejföl
  • 1 csipet só

Elkeverjük a lisztben a sót, és belemorzsoljuk a margarint. Végül hozzáadjuk a tejfölt is, majd szép, egyenletes, csomómentes tésztát gyúrunk belőle, amit kb. 12 órán át hagyunk pihenni a hűtőben.

Másnap elővesszük a tésztát és újra átgyúrjuk kicsit, majd szép vékonyra sodorjuk. Pogácsaszaggatóval korongokat vágunk ki, amiknek a közepére diót vagy gesztenyét is tehetünk. Félbe hajtjuk és a széleket jól összenyomkodjuk. Vigyázzunk, mert ha túl sok liszt kerül a tésztára, miközben nyújtjuk, nem fognak a szélek összetapadni. Közepes lángon szép, arany színűre sütjük, és még melegen vaníliás porcukorba forgatjuk.

A kedvenc diótöltelékem:

20dkg darált dió, ugyanannyi cukor, 1 citrom reszelt héja, 1 csepp rum, 1 zacskó vaníliás cukor és ízlés szerinti mazsola keveréke.

 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása