HTML

LÉGY A RAJONGÓNK

NÉZZ SZÉT A TERMÉKEINK KÖZÖTT

maxfactor_blog.jpg

Címkék

2000 calorie (1) 2011 év bloggerinája (1) ajakápolás (1) ajakápoló (1) ajakfestés (1) ajakrúzs (1) ajándék (2) ajkak (2) alapozás (7) alapozó (8) aplikátor (1) arc (6) arccsont (1) árnyalat (1) átalakítás (1) Bálint-nap (1) barnulás (1) beauty forum make up (1) beyonce (1) Big Day magazin (1) bőr (1) bőrápolás (2) bőrradír (1) bőrradírozás (1) bőrtisztítás (1) buli (1) cc krém (1) cipő (2) csapó csereklye timi (1) csipke (1) csizma (2) debreczeni zita (1) díszítés (1) divat (24) dorka sminkel (1) ecset (2) effect (1) egészség (1) egyenes (1) elegancia (1) emma (1) emma maclaren (1) esküvő (3) évszakok (1) extravagáns (1) eye (1) facebook (1) factor (1) false lash (1) false lash effect fusion (1) fény (1) fényvédő (1) fodrász (1) fodrászat (1) fotós (1) fotózás (3) frizura (4) fülbevaló (1) fusion (1) füstös smink (1) golden globe (2) göndör (1) gőzfürdő (1) haj (2) hajdivat (1) hajviselet (1) haladoknak (1) hideg (1) iskola (1) iskolakezdés (1) Iszak Eszti (1) jake nava (1) játék (1) kabát (1) karácsony (4) készülődés (1) kiegészítő (1) kiegészítők (1) kifutó (2) kontúr (3) köröm (2) körömlakk (4) krém (1) kupa (1) kupon (1) lábápolás (1) lash extension (1) leárazás (1) lépésről lépésre (1) lip (1) livin’ pretty (1) lolly makeup&beauty blog (1) lovelle (1) maclaren (1) makány (2) makány márta (1) márta (2) masszázs (1) masterpiece (1) Masterpiece Transform (1) maszk (1) max (2) max colour effect (1) max factor (9) mennyasszony (1) mestersminkes (1) modell (1) nadrág (1) nailfinity (1) napozás (1) nappali (1) nőiesség (2) nyár (7) oldalkonty (1) ősz (2) outfit (2) overál (1) pedikűr (1) pirosítás (2) pirosító (3) portfólió (1) púder (5) randi (1) ruha (6) ruhák (1) rúzs (5) sipos zita (1) Skin Luminizer (1) smink (30) sminkakadémia (4) sminkelés (1) smoky (1) smoky eye effect (1) spirál (3) stílus (1) suli (1) szájfény (5) száraz (1) szauna (1) szem (4) szemceruza (4) szemek (1) szemhéj (3) szemhéjszín (4) szemhély (1) szemöldök (5) szempilla (7) szempillaspirál (6) szempillaspiral (1) szempillaspriáls (1) szemüveg (1) szemzug (2) szín (1) színes (1) szűcs adri (5) tanácsadás (1) tavasz (1) tél (2) tincs (1) tint (1) trend (13) turbán (1) tv reklám (1) valentin-nap (1) vitamin (1) xperience (1) zimány linda (1) zsíros (1)

Melyik típusba tartozol?

2011.09.20. 13:00 Max Factor Sminkakadémia (törölt)

Melyik típusba tartozol?

Négy típust különböztetünk meg. Tavasz, nyár, ősz, tél. Állj a tükör elé, és vizsgáld meg jól, mely színeket kaptad a természettől. Nézd meg jól, milyen a bőrszíned, a szem és hajszíned. Ezek alapján, és ha elolvasod a bejegyzésünket, könnyen megtalálhatod azokat a színeket, amikkel hangsúlyozhatod szépségedet, üdévé varázsolhatod arcod. Mert minden ember természetes „színei” között tökéletes az összhang. Sokan használják a nem megfelelő árnyalatokat, amik megtörik ezt. Akár csak a hajfestésnél. Ha például változtatunk hajszínünkön, állhat ugyan remekül a szín, de ha a szemöldök azután nincs vele harmóniában, az egész megjelenésnek oda…

Tavasz típus

Ha tavasz, akkor meleg, arany árnyalok. A bőr alaptónusa sárgás, lehet halvány szeplős, de a leggyakoribb az üde barack bőrszín. A haj természetes színe mindenképpen világos, aranyszőke, méz szőke, búza szőke, vöröses szőke, réz árnyalatú, esetleg aranybarna. A szemszín is világos: zöld, kék, türkiz, borostyánszín, az íriszt gyakran arany pöttyök tarkítják. A szem világos és tiszta, mint az üveg.

Ehhez a típushoz nagyon jól illenek az olyan színek, mint az elefántcsont, mézszín, halványzöld, kajszibarack- és őszibarackszín, ibolyakék, de éppúgy az erős korallpiros és a mély búzavirágkék is.

A leghíresebb tavasz-nő Marilyn Monroe. De ilyen még Kate Hudson, Cameron Diaz és Maria Schell. Szakértők és színpszichológusok a négy színtípushoz jellembeli tulajdonságokat is rendelnek. Ennek alapján a Tavasz-nő mozgékony, temperamentumos, barátságos természet, szeret a középpontban lenni. Szereti maga körül a gyerekeket, háziállatokat, szívesen él a mának. Szépsége időtlen jellegű, idős korára is fiatalos marad.

Smink

A bőr színétől függően az áttetsző elefántcsont vagy a sárgás, bézses árnyalatok fognak megfelelni. Arcpirosítóként a meleg, világos tónusok a legelőnyösebbek - lazac, korall, barack, fahéj. Rúzst is a tavasz színeiből válasszunk, eper, narancs, korall, barack. A szájfény rendkívül előnyös a tavasznak. Szemen tiszta, pasztellszíneket használjunk!

JÓ VÁLASZTÁSOK:

Szem:
• Max Colour Effect Trio szemhéjpúder Coco Crazy 01,
• Max Colour Effect Mono szemhéjpúder 10,
• Smoky Eye Effect szemhéjfesték Bronze Haze és Citrus Thunder,
• Masterpiece Colour Precision Eyeshadow – Golden Green, Pearl Beige és Coffee árnyalatok

Arc :
• Miracle Touch krémes pír 09- Soft Murano,
• Bronzing Powder

Száj:
• Vibrant Curve Effect szájfény 02, 05 és 06,
• Xperience Sheer Gloss Balm színezett ajakbalzsam 04,
• Colour Elixir ajakrúzs Maroon Dust 735 és Burnt Caramel 745


Nyár típus


 

A nyár-típusú emberek bőrszíne világos, rózsaszínes- vagy sárgás-bézs. Bőrük könnyen és szépen barnul. Hajuk színe hamvasszőke ami gyermekkorban valószínűleg világosabb, majd az idő múlásával kissé sötétedik, de olykor közép- vagy sötétbarna is lehet, esetleg kissé vöröses árnyalattal. Szemük nekik is világos: kék, kékesszürke, zöld, szürkés-zöld vagy kékeszöld. Gyakori a szürke sáv a pupilla körül.

A Nyár-típusnak jól áll minden hűvös füstös szín: hideg égkék, vörös, kékeszöld, pasztell-zöld. Nyugodtan hordhat erős színeket, viszont azt egy kicsit visszafogottabb verzióban.

Híres Nyár-asszonyok: Drew Barrymore, Ursula Andress, Catherine Deneuve.

A Nyár-típus egyéniségéről: klasszikus, elegáns megjelenés. Higgadt és kiegyensúlyozott. Embertársai gondja-baja iránt őszinte, együtt érző érdeklődést mutat. Született szervezőzseni.

Smink

Minden nemű sárgás árnyalat tilos! A pirosító lehet pink, mályva, halvány málna piros. A nyár-típus halvány színein a sok smink könnyen maszkként hat, így nagyon óvatosan kell a színekkel bánni! A szemhéjon használjon hideg, pasztell árnyalatokat!

JÓ VÁLASZTÁSOK:

Szem:
• Max Colour Effect Trio szemhéjpúder 07 és 06 árnyalatok,
• Masterpiece Colour Precision Eyeshadow Icicle Blue, Icicle Rose,
• Smoky Eye Effect szemhéjfesték Indigo Mist és Pink Plume,
• Max Colour Effect Dip-In szemhéjpor 05 és 03 színek

Arc:
• Miracle Touch Soft Pink krémes pír

Száj:
• Vibrant Curve Effect szájfény 15,
• Max Colour Effect Cube szájfény 01 és 09,
• Lipfinity tartós rúzs 030 Cool,
• LipTint ajakfilc 01 és 06,
• Colour Elixir ajakrúzs Angel Pink 610, English Rose 510 és Pretty Flamingo 620
 

Ősz típus 


A típus, akinek igazán jól állnak a föld színei! A bőr színe lehet az elefántcsont szín, az arany-bézs színen át akár bronzos árnyalatú is. A hajuk többnyire vöröses árnyalatú legyen akár világos vagy sötét tónusú. Minden árnyalat megtalálható közöttük a gesztenyebarnától a rézszínen és vörösesszőkén át egészen a répaszínig. De ott van a palettán a sötét aranyszőke és a sötétbarna is. Többnyire a szem is meleg színű. Lehet aranybarna, sötétbarna, mogyoró- vagy borostyánszín. Előfordul kristálytiszta zöld szem is, vagy halványkék, türkiz.

Közismert Ősz típusú hölgyek: Vanessa Redgrave, Sophia Loren, Salma Hayek

Az Ősz típusú hölgyek igen önfejűek, ezért nehéz is róluk bármi általánosan érvényeset mondani. Nem ritka, hogy szép karriert futnak be, ezen nincs mit csodálkozni. Általában kreatív, erőteljes, ösztönös, barátságos teremtések.

Smink

Az ősz típus arcpirosítónak a korall, lazac, fahéj, terrakotta vagy a meleg piros árnyalatot válassza. A rúzs inkább az aranyos ragyogású legyen. Szemhéjfestéknek minden meleg földszínű árnyalat jó, de csak vékony rétegben.

JÓ VÁLASZTÁSOK:

Szem:
• Max Colour Effect Trio szemhéjpúder 02 és 03,
• Max Colour Effect Mono szemhéjpúder 03,
• Smoky Eye Effect szemhéjfesték Purple Dusk

Arc :
• Miracle Touch Soft Cooper krémes pír,
• Bronzing Powder

Száj:
• LipTint ajakfilc 08,
• Max Colour Effect Tube szájfény 10,
• Xperience Sheer Gloss Balm színezett ajakbalzsam 03,
• Lipfinity Essential Catwalk ajakrúzs 340,
• Colour Elixir ajakrúzs Chilli 853, Sunbronze 837 és Rosewood 833 

Tél típus


Hófehérke igazi tél típus. Porcelánfehér bőr, sötét haj. Az arcszín hideg, sápadt. Sosem barnul le igazán, csak enyhe színt kap a naptól, inkább lepirul. A tél-típus haja általában sötét színű: fekete, vöröses tónusú sötétbarna, sötét hamvas-barna, később szépen őszülő. Szemszín lehet tiszta kék, mélyzöld, egészen sötétbarna, mogyorószínű vagy szürke. Jellemző az írisz körüli szürke gyűrű.

Híres Tél-asszonyok: Liz Taylor, Cher és Audrey Hepburn,
Erős egyéniség, vonzó külsejű, szórakoztató. Gyakran áll a középpontban. Jellemző a makacsság, sőt olykor az agresszivitás is. Becsvágyó, keményen dolgozik, s többnyire el is éri a céljait.

Smink

Fontos a mértékletesség, a tisztán eldolgozott smink. Az alapozás legyen lehelet könnyű! Pirosítónak a hideg rózsaszín vagy a fukszia hat gyönyörűen a tél-hölgyeken. Fontos a harmónia, a pír, a szemszín és a rúzs között! Messze kerülendőek a meleg és a sárgás árnyalatok! A fekete és a hófehér csak a Tél-típusnak áll igazán jól ugyanúgy, mint a tiszta, erős színek: a világító kék, a tűzpiros, a citromsárga, a fenyő-zöld.

JÓ VÁLASZTÁSOK:

Szem :
• Smoky Eye Effect szemhéjfesték Onyx Smoke,
• Max Colour Effect Trio szemhéjpúder 08,
• Max Colour Effect Mono szemhéjpúder 10,
• Max Colour Effect Dip-In szemhéjpor 08

Arc :
• Miracle Touch Soft Candy krémes pír,
Száj:
• LipTint ajakfilc 01, 02 és 06,
• Colour Elixir ajakrúzs Scarlet Ghost 720, Firefly 755, Dusky és Rose 830
 

0 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása